
Сьогодні у Державного навчального закладу «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» непересічна подія – відкриття Регіонального навчально-практичного центру з підготовки кадрів для сфери громадського харчування.
Використання центру сучасних технологічних і виробничих інновацій у освітньому процесі має на меті підвищити престижність професій кухар та кондитер, покращити якість первинної професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації здобувачів освіти, стажування робітників підприємств сфери громадського харчування.
В урочистому відкритті Центру взяли участь Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації; Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації; Анатолій Лінник, Ніжинський міський голова.
Кухарська справа – це справжнє мистецтво. Бажаємо, щоб учні, які будуть опановувати професії кухаря та кондитера, стали справжніми майстрами своєї справи і працювали на благо рідної України!! |